Ervaringen

Hartelijk bedankt voor de relevante, uitdagende, grensverleggende oefeningen en je lieve, ontspannen manier van lesgeven.

Pia Heynen

Fysiotherapeute (gepensioneerd)

Mijn lichaam heeft absoluut baat bij de lessen. Alignment heeft mij goed gedaan. Sandra is toegankelijk en heeft verstand van zaken. De persoonlijke aandacht en kundigheid heb ik tijdens de lessen het meest gewaardeerd. En daarnaast de mooie persoonlijke locatie bij De Fysiovrienden.

 

Annelies Lammers

Ik doe nu 1 jaar Alignment Yoga en merk dat ik beter, dieper slaap, ik houd er elke week weer een ontspannen vakantie achtig gevoel aan over en stukken minder last van stijve rug en nek! En een gezellige niets moet sfeer. Sandra is inlevend en invoelend; een deskundige vakvrouw.

Lonneke van de Ven

In september 2017 is Sandra gestart met yoga les geven in Inloophuis De Cirkel in Helmond. Sandra geeft in groepsverband les aan mensen die kanker (gehad) hebben of die met kanker te maken hebben. Sandra is een fijne vrouw, heeft aandacht voor iedereen en goede kennis van Hatha Yoga. In de lessen wordt gewerkt aan lichaams- ademhalings- en ontspanningsoefeningen waarbij Sandra er voor zorgt dat iedereen de oefeningen doet binnen zijn of haar grenzen. Met veel plezier gaan de mensen naar de les en met nog meer ontspanning en energie komen ze uit de les waarna er gezamenlijk een kopje koffie of thee wordt gedronken om de dag voor te zetten.

Dank je wel Sandra voor de mooie lessen die de gasten van het inloophuis helpen om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Lisette van Bommel

Coördinator, Inloophuis De Cirkel

Sinds kort volg ik lessen Critical Alignment Yoga, bij Sandra Vogelzangs. De combinatie van én de goede sfeer, een prachtige lesruimte en de lessen die Sandra geeft, maken dat ik echt uitkijk naar de wekelijkse les. Ik ben me door de lessen van Sandra al meer bewust van mijn houding en ik slaap ook beter.

Al jaren doe ik aan power yoga en yin yoga maar dit voelt als een nieuwe start voor mij. Terug naar de basis van de juiste houdingen.

Marjon van Bokhoven

Hypnotherapeute / NLP Practioner

Ik heb de indruk dat ik soepeler word. Slaap na de lessen goed en merk tijdens de les dat er meer gebeurt dan alleen bewegen en ervaar energiedoorstromingen in rug en het hoofd. De lessen zijn lekker informeel. Sandra geeft persoonlijke begeleiding m.b.t. juiste lichaamshouding en duidelijke uitleg. Lessen zijn niet te lang en goed vol te houden.

Wim Eefting

We kijken terug op een hele geslaagde workshop! We hebben heel veel positieve reacties ontvangen. Ook van collega’s die nog nooit yoga hadden gedaan en nu gaan kijken of ze op regelmatige basis yoga kunnen gaan doen. Ook veel mensen die zich helemaal ontspannen voelden na de workshop. Heel erg bedankt! 

Bestuur Personeelsvereniging

Raad van State

Ik merk dat ik stukje bij beetje flexibeler wordt. Een doel voor mij is om mijn rugspieren sterker te laten worden om mijn scoliose op te vangen. Het is duidelijk dat je verstand van zaken hebt. Ik waardeer met name de rust die je uitstraalt, de persoonlijke aandacht en het geduld dat je hebt.

Cyriel van der Aar

De sfeer in de ruimte, de gelijkgestemde kleine groep tijdens de herstelyogales was fijn. Vooral de rust, ademhalingsoefeningen en stilte spraken me aan. De thema’s maakten dat we ze na de les samen konden bespreken. Sandra heeft een prettige stem – heel belangrijk – een luisterend oor en fijne manier van lesgeven.

Ger Duijf

Gastvrouw, De Eik - Centrum voor leven met en na Kanker

Ik leer mezelf weer kennen. De verbinding was even zoek en dat heb ik terug gevonden bij Sandra. It’s a work in process, maar na iedere les ga ik dankbaar en licht naar huis. Het mooie is dat het niet daarbij blijft. Zowel lichamelijk als mentaal treden er positieve veranderingen op. Ik loop zelfs anders en mijn hoofd is helderder!
Sandra’s lessen zijn bijzonder zen door haar manier van lesgeven en haar eigen warme, lichte vibratie.

Tas Mad

Hele fijne ruimte, kleine groepen, goede uitleg en hulp. Ik kom echt tot mezelf en kom helemaal ontspannen thuis! Na de les altijd nog lekker nazitten met een kopje thee. Ik kan niet anders zeggen dat het super is! Ga zo door Sandra!!

Karin de Wagt

Ik vind de kennismaking met yoga, het met elkaar ontdekken en zoeken wat echt bij je past erg fijn. Ook de hulp bij positie correctie is heel goed. Plezierige onderlinge sfeer.

Ad van den Berg

Fijne sfeer. Goed dat er gecorrigeerd wordt, waardoor je ook weer wat verder kan. De lessen geven me rust en flexibiliteit. Sandra heeft een fijne rustige uitstraling wat belangrijk is om de essentie van yoga over te brengen. Fijn ook dat iedereen in de groep in z’n waarde mag zijn.

Erika Serrano

Shiatsu therapeute