Over Sandra Vogelzangs (1975)

Nadat ik in 2010 mijn eerste yogales volgde heeft yoga me geroepen. In het begin als ‘heerlijk doordeweeks vakantiemoment’, daarna als zelfhelend medicijn. En inmiddels een ‘way of life’.

Zelf heb ik veel onrust gekend en een periode van burn-out en somatische klachten. Ik heb ervaren dat je door middel van yoga ruimte, rust, flexibiliteit en verbinding kunt ervaren. Dat er een manier is om jezelf (beter) te voelen, flexibeler te worden, inzicht te krijgen. Met meer rust en balans liefdevoller met jezelf en in contact met anderen kunt zijn. Mijn missie is dan ook om dit verder uit te dragen.

Begin 2017 volgde ik de Certificate Course aan de S-VYASA Yoga Universiteit in Bangalore (India) en heb ik halverwege 2018 mijn certificaat docenten bijscholing Critical Alignment Yoga behaald, waarop ik in 2020 de volledige docentenopleiding afrondde en in 2021 ook mijn therapie diploma in ontvangst heb mogen nemen. Ik heb de diversiteit en werking van yoga op een heel diep niveau mogen ervaren. De ins en outs van yoga als levensstijl leren kennen en waarderen. Hele bijzondere ervaringen en lessons for life.

Ik geef met veel passie en enthousiasme les. Daarbij maak ik gebruik van mijn natuurlijke kwaliteiten en talenten. Zelfs mijn overige opleidingen Bedrijfskunde en Vrijetijdskunde en ruime (internationale) ervaring in het bedrijfsleven blijken van pas te komen en een plek te krijgen.

Sinds ik terug ben uit India heb ik stevige ervaring opgedaan. Inmiddels heb ik een dikke achtduizend lesuren achter de rug en geef ik zo’n 11 yogalessen per week. Er komen veel kansen voorbij, die ik steeds weer met beide handen aangrijp. Hierdoor heb ik inmiddels op mooie plaatsen yogalesssen en workshops mogen geven. Van privéles tot lessen voor 21 man. Van lessen voor hoog gekwalificeerde juristen, tot het geven van les voor kankerpatiënten en ex-kankerpatiënten. Live online, binnen en buiten. Van 2 uur tot 20 minuten, van wekelijks naar dagelijks.

Een ding blijft. Steeds weer hetzelfde gevoel van verbinding. Prachtig!

Wil je ook ‘In Verbinding’ komen en voel je je aangetrokken tot mijn verhaal aarzel dan niet en neem gerust contact met me op.

Graag tot ziens op de yogamat,

Sandra