Over in verbinding yoga

‘In Verbinding Yoga’. Een naam die voor mij teruggaat naar de essentie van yoga en hetgeen ik graag wil uitdragen. Yoga is afgeleid van het Sanskriet woord: ‘yuj’, dat ‘verenigen’, ‘verbinden’ en ook ‘dat wat verbindt’ betekent. Yoga werkt zowel door in het lichaam als de geest en laat je ervaren dat die twee één zijn. ‘In Verbinding’ zijn met jezelf, de ander en de wereld om je heen. De naam In Verbinding Yoga refereert ook aan Critical Alignment Yoga, de yogavorm waar mijn passie ligt. En waarbij groepen van verbindingen in het lichaam het uitgangspunt vormen en ‘in alignment’ (verbinding) worden gebracht.

In Verbinding Yoga begeleid mensen die meer rust, ruimte en flexibiliteit in hun leven willen ervaren. En kortom meer ‘in verbinding’ willen zijn. Bewuster willen worden en zichzelf nog beter willen leren kennen.

Ik geef met veel passie voor het vak les. Dit doe ik op een rustgevende, enthousiaste, persoonlijke en professionele manier. Je kunt bij me terecht voor wekelijkse lessen, workshops, retreats en lessen op maat voor organisaties of speciale doelgroepen. Mijn lessen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde yogabeoefenaar. Met of zonder lichamelijke klachten.

Er wordt lesgegeven in kleine groepen van 9 tot maximaal 11 personen. Het merendeel van de lessen wordt gegeven op locatie De Fysiovrienden. Waar ik de beschikking heb over een mooie sfeervolle yogaruimte. 

In al mijn lessen wordt er steeds weer even stil gestaan bij hoe je je voelt. Daarnaast leg ik in mijn lessen het accent op de ervaring van ontspanning gedurende de inspanning (diverse houdingen). Ook vind ik het erg belangrijk dat deze in een goede Alignment uitgevoerd worden en help hierbij. 

Ik ben ‘In Verbinding’ met: De Fysiovrienden, Het Oefenlokaal, Raad van State, Anahata Yoga, Samadee Yoga, Inloophuis De Cirkel, Gemeent Eindhoven en Innerdoorway Retreats.

Ben je benieuwd wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem dan contact met me op.