Yoga voor organisaties

Yoga voor de geconcentreerde ontspanning. Om daarna het werk als herboren te hervatten.
Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en je organisatie? Dan is yoga een goede keuze.

De yogalessen zijn gebaseerd op Hatha Yoga. Tijdens een yogales verfrissen de ademhalings- en ontspanningsoefeningen de geest en ontspannen het lichaam. De dynamische oefeningen verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

In Verbinding Yoga verzorgt workshops en yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie verzorgd worden. Ook op sportdagen of evenementen.
Tijdens een kennismakingsgesprek werken we een gezamenlijke benadering uit die het beste bij je organisatie past.

In Verbinding Yoga heeft ervaring bij Raad van Staete en het geven van meerdaagse workshops bij Innerdoorway Retreats.

Bent je geïnteresseerd in yoga voor jouw medewerkers en wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op.

 

We willen je nog hartelijk bedanken voor de workshops yoga die je op de sportdag van de Raad van State hebt gegeven. De reacties die we tijdens en na afloop van de sportdag over jouw workshops kregen, waren erg positief! Het was voor het eerst dat we dit op deze manier deden, maar het lijkt zeker voor herhaling vatbaar.

Bestuur Personeelsvereniging

Raad van State