Kennismaken met Yoga

Je hoort vaak dat yoga gezond voor je is. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het beoefenen van yoga je flexibiliteit verhoogt, helpt tegen lichamelijke klachten, je lichaam sterk maakt, je concentratie verhoogt en zorgt voor minder stress. Mensen die vaak yoga beoefenen hebben meer zelfvertrouwen, kunnen beter met angst omgaan en zijn over het algemeen gelukkiger en leven langer. Genoeg redenen om met yoga te beginnen!

Yoga is een eeuwenoude leer die zijn oorsprong vindt in India, die dient om je bewustzijn te vergroten. De meeste mensen denken bij yoga vooral aan de fysieke vorm: een reeks bewegingen, de asana’s gecombineerd met ademhalingstechnieken (pranayama).

Of je nu op zoek bent naar mentale ontspanning of fysieke uitdaging: voor iedereen is er een passende vorm.

In Verbinding Yoga biedt je fijne Alignment Yogalessen, Zachte Hatha Yogalessen en rustgevende Mindfulness Yogalessen. Het is belangrijk dat je je comfortabel en vertrouwd voelt tijdens de les. Ik raad je aan om een kennismakingsabonnement te nemen. Zo kun je ervaren of mijn vorm van yoga en manier van lesgeven bij je past.  

Interesse? Maak kennis en ervaar 4 lessen yoga voor slechts 25 Euro. Neem contact op of klik hier als je gebruik wilt maken van de kennismakingsaanbieding.

Kom proeven aan yoga en doe 4x mee voor slechts 25 Euro!

Ontspan en geniet van meer ruimte, rust, flexibiliteit en bewustzijn. Gun jezelf een fijn doordeweeks moment en ervaar wat In Verbinding Yoga voor jou kan betekenen!

Professionele & persoonlijke begeleiding  I  Kleine groepen (max. 9 personen)  I  4 lessen per week  I  Mooie sfeervolle ruimte bij De Fysiovrienden (hoek Heezerweg / Floralaan)  I  Gratis inschrijving